Vall de Núria

Estació de muntanya per a tot l'any. Esquí, senderisme i activitats amb la Natura

VI Clàssica de l´Olla de Núria 2012: Portes endins

Deixa un comentari

Sóc treballador de Vall de Núria des de fa una dècada, he viscut en les meves cames  3 edicions de l’ Olla i alguna altra com a treballador, i aquest any he agafat el relleu d’ en Quique com a  organitzador. Estic destrossat! No em podia imaginar que portés tanta feina, quanta gent implicada hi arriba a haver, quantes hores dedicades, quants mails enviats, viatges, trucades, realment és impressionant.
De fet jo l’ únic que he fet és adaptar-me a una organització, per part de la Unió Excursionista Vic (www.unioexcursionistavic.org) que funciona de meravella, que està tot correctament estructurat , cada departament sap el que ha de fer , el com i el quan i la coordinació per part de l’ equip directiu  ( Pep, Jordi , Imma ) excel·lent , he aprés tantes coses…… I sens dubte seria impossible sense els 56 socis de la Unióque de manera desinteressada s’ ofereixen a treballar com uns condemnats aquest cap de setmana de Juliol….. em trec el barret!.            Agrair també a tot el personal de Núria que ha sofert canvis d’ horaris intempestius,  jornades més llargues, volums de feina més intensos, ells també posen el seu gra de sorra.


Centre control a ple rendiment
I tot això només té un objectiu: que el corredor vingui a disfrutar per les  muntanyes de Vall de Núria preocupant-se només de córrer , caminar, saltar, el que li deixin fer les  seves cames i gaudir d’ aquest magnífic entorn que tenim. Aquest era un any difícil, el respecte per la muntanya i les exigències mediambientals, obligaven a fer la cursa sense suport aeri o sigui, sense possibilitat d’ oferir avituallaments en alçada ; ja que és impossible pujar a peu l’ avituallament sòlid i líquid per a 650 corredors, i no us penseu que no varem estudiar el tema mules!. Finalment la gent ha respòs molt be adaptant-se també ells a aquests canvis cadascú a la seva manera.
També ens hem atrevit amb les noves tecnologies, sortejos per Facebook, seguiment de la cursa per Twitter ( #olladenuria ), suport visual per a informació, pantalles amb resultats, briffing amb mailing (ollaendins) . Una prova més del nostre interès per millorar,   hi ha noves idees per a l’any que ve, tot arribarà.
Les Olletes : valor de futur
I finalment, com no, agrair als espònsors que ens faciliten els productes, material i calés!! Si no seria impossible. Gràcies a tots l’ any que ve més i millor!.  

Text i fotos:  David Codony.
Advertisements

Autor: infovalldenuria

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s