Vall de Núria

Estació de muntanya per a tot l'any. Esquí, senderisme i activitats amb la Natura

Tornem amb més ganes…!

Deixa un comentari

Imatge

Amb l’objectiu de continuar oferint continguts interessants als nostres seguidors, i amb la premissa d’anar renovant els formats en funció del que demanda la comunitat dels “social media” hem integrat una plataforma diferent per les nostres publicacions que esperem que sigui del vostre interès, i a la vegada que ens proporcioni a nosaltres eines tecnològicament més adequades pel nostre funcionament. En poques paraules “renovarse o morir” que diuen.

Per tant, a partir d’ara els nostres posts aniran distribuïts a través de “wordpress”, i us animem a que ens acompanyeu a traves d’aquest canal d’informació el qual pretenem que sigui per vosaltres un canal vàlid, veraç, objectiu, participatiu i on esperem satisfer les expectatives dels nostres seguidors.

Si finalment aconseguim que percebeu en tot moment la nostra estimada Vall, amb els colors, les olors, la quietud, en definitiva, la bellesa del nostre indret que cuidem i preservem perquè el disfruteu, ja ens donarem per sobradament satisfets.

Text: Francesc Arrebola

Advertisements

Autor: infovalldenuria

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s