Vall de Núria

Estació de muntanya per a tot l'any. Esquí, senderisme i activitats amb la Natura

La Botiga Online

2 comentaris

_E2D5672_muntat

Sembla que avui en dia si no estàs online permanentment és com si estiguessis “fora de joc”, si no disposes d’un smartphone que et permeti contestar trucades, whatsapps i missatges mentre estàs comprant el pa a la botiga de sota casa teu, estàs perdut en el món on vius. El terme en línia (online) segons diu la “Wikipedia” fa referència a un estat de connectivitat, davant el terme fora de línia (offline) que ens indica un estat de desconnexió… umm… una mica el que dèiem: fora de línia …, fora de joc…

Potser no tot ha de ser,… o tot o res…, en el cas del comerç electrònic que avui us volíem comentar, i més concretament de la Botiga i el Rebost Online de Vall de Núria, permet, i fins i tot diríem que requereix, una estona de pausa per navegar entre els seus productes i escollir els que trobeu més interessants. De fet és com entrar a una botiga de sempre, mirar els productes, fer la tria, omplir el carro i abonar-los mitjançant transferència amb seguretat, en tres dies ho tindreu tot a casa si esteu dins de la península, encara que estem en disposició d’enviar les comandes a qualsevol lloc.

_E2D5754

De botigues de comerç electrònic dins d’Internet n’està ple, l’avantatge de la Botiga de Vall de Núria és que aquí trobareu productes exclusius que només trobareu aquí, a la Botiga i al Rebost,… des de talles de la Mare de Déu de Núria, medalles i altres objectes religiosos, a llibres, licors de la Vall, litografies, objectes de col·leccionistes, fins i tot al Rebost trobareu molta varietat de producte alimentari com xocolates, melmelades, galetes i molt més… Al vídeo de dos minuts que us deixem tot seguit podeu veure aquests productes.

Bé ja ho sabeu,… agafeu-vos una estona de pausa i feu una immersió a la Botiga i al Rebost de Núria,… com si estiguéssiu a la botiga de sota casa vostra…

_E2D5769_portal_2

http://botiga.valldenuria.cat/

Text: Francesc Arrebola

Fotografies:  Vall de Núria

VIDEO

Advertisements

Autor: infovalldenuria

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

2 thoughts on “La Botiga Online

  1. teniu imatges de l´antiga botiga de records? la que estava a la planta baixa, crec que seria bo mostrar com ha canviat.
    gracies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s