Vall de Núria

Estació de muntanya per a tot l'any. Esquí, senderisme i activitats amb la Natura

Treballem la ment i l’esperit

3 comentaris

És una novetat per aquest estiu i pensem que pot tenir una bona acollida entre els nostres clients, ja estiguin passant uns dies al nostre hotel, o bé ens vinguin a veure un dia qualsevol. Organitzem per tots els clients que vulguin un curs de Intel·ligència emocional” i fem classes de “ioga”. Si això li afegim un marc incomparable com és Vall de Núria, pensem que és una iniciativa que pot tenir èxit, i ens pot ajudar a tots plegats a cultivar més la ment i l’esperit en un entorn de pau i tranquil·litat.

Evidentment és cert que el context social en què vivim quasi ens obliga a fer una aturada de tant en tant, de manera que ens permeti “regenerar-nos” interiorment, mentalment,… i aquest tipus d’activitats treballen aquests aspectes. Una bona oportunitat per entendre el gran poder de les emocions sobre la ment amb el curs “d’Intel·ligència emocional”, i d’altra banda familiaritzar-se amb la disciplina del ioga per obtenir un benestar físic i mental a través de la relaxació i la meditació.

Podeu trobar informació sobre preus, dates, horaris,… dins de la nostra web a la següent adreça http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/noticias.asp?id=303  i sempre podeu contactar amb la Central de Reserves de Vall de Núria.

Que ho disfruteu i… “Námaste” amics !!

IEM_ioga

Text i il·lustració: Francesc Arrebola

Advertisements

Autor: infovalldenuria

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

3 thoughts on “Treballem la ment i l’esperit

  1. Molt bona idea, us deixem el post que vam fer sobre Vall de Núria que també lliga el cos i la ment, perquè anar d’excursió a la muntanya és una de les millors coses que es poden fer! http://somnisreals.com/2013/09/17/vall-de-nuria/ Gràcies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s