Vall de Núria

Estació de muntanya per a tot l'any. Esquí, senderisme i activitats amb la Natura

Fugint de la calor

Deixa un comentari

P1020154Quan la calor “apreta” mirem cap a la platja o la muntanya. Ja portem molts dies de calor, i els que viviu a cotes baixes en clima mediterrani deveu notar aquesta xafogor insuportable on tot “s’enganxa”… A muntanya a l’estiu el tema clima ho tenim més bé…, la temperatura és més suportable, dorms més bé, no passes calor, al contrari als vespres una jaqueteta no va pas malament. Són unes circumstàncies més avantatjoses i totalment diferents de l’hivern. L’hivern a muntanya esdevé llarg i de vegades dur per les condicions climatològiques amb fred i vent. El contrast ho veurem clar amb la mitjana de temperatura a Vall de Núria dels mesos de gener i febrer (al voltant dels 0º), i les dels mesos de juliol i agost que es situen sobre els 13º.

Doncs si ens quedem amb aquests 13º és evident que de calor… res. Per fugir de la calor, el Ripollès és un bon lloc, i no només per disfrutar de la climatologia sinó també per fer activitats sols o acompanyats, amb els amics o la família,… nosaltres aportem un entorn especial on, com podeu veure al vídeo es pot fer de tot en quan a activitats en el lleure, però també hi ha la part d’història, gastronomia, llegenda, cultura i serenitat per a l’esperit fent alguna caminadeta per aquí a prop, a més d’altres variants: caminades, excursions i/o ascensions,… n’hi ha per tothom.

Fugir de la calor i venir a tastar l’aire fresc de la muntanya sempre és una bona opció, jo particularment sóc més de platja, deu ser perquè sempre anheles el que no tens, però reconec que a la meva família li “tira” això de disfrutar de les activitats que es poden fer a la muntanya. Al final és una qüestió de poder combinar ambdues coses, per sort vivim en un país meravellós on tenim de tot, mar, muntanya… i més…

grafica

Disfruteu del que queda d’estiu, que de temps tempestuosos i turbulents ja en vindran, i aquí estarem nosaltres per explicar-vos les nostres sensacions més quotidianes i fer-vos-les més properes.

VIDEO:

Text i vídeo: Francesc Arrebola

Fotografies: Pau Garcia i Vall de Núria

Advertisements

Autor: infovalldenuria

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s